Doei Doei met je autoverzekering!

Door
0 , , , , Permalink

Een autoverzekering afsluiten is niet bepaald rocket-science. Toch moet je dit met verstand afwegen want er zijn grote verschillen in premies, dekkingen en voorwaarden. Hoe vind je nou een passende verzekeraar met de juiste dekking, tegen een aantrekkelijk tarief? Ik geef je hieronder wat tips en verklap wat aandachtspunten.

Laatst las ik een artikel waarin wat interessante weetjes stonden, die ik graag met jullie wil delen. Modellen tussen de vier en zeven jaar oud zijn onverminderd populair bij autokrakers. De verouderde alarmsystemen zijn voor een doorgewinterde dief eenvoudig te kraken. Valt jouw auto ten prooi aan criminelen? Dan ben je maar wat blij met een goede autoverzekering. Weet jij zo uit je hoofd of je auto wel tegen diefstal verzekerd is? Dat bedoel ik.

Wissel jij net als ik ook regelmatig van auto? Vergeet niet door alle euforie vlak nadat de deal beklonken is, je verse autoverzekering af te sluiten! De premie en dekking van de vorige autoverzekering zijn niet automatisch ook de meest gunstige voor je nieuwe aanwinst. Ik raad je daarom aan opnieuw je autoverzekering te berekenen en uitgebreid gaat vergelijken.

De winter staat weer voor de deur! Dat betekent veel regen, bladeren op de weg en kans op winterse neerslag of zelfs ijzel. Nu twijfel ik niet aan je stuurmanskunsten (ik zou niet durven!) maar een ongeluk met deze weersomstandigheden zit in een klein hoekje. En dat hoeft niet eens jouw schuld te zijn! Onderzoek daarom welke schades kosteloos hersteld worden en welke niet. Aandachtspunt: niet iedere verzekeraar keert uit bij schades ontstaan door het weer. Wees daar dus even attent op.

Nu de laatste maand van het jaar is aangebroken en we al bezig zijn met onze goede voornemens voor 2018, is dit een mooi moment om je verzekeringen eens nauwkeurig onder de loep nemen. Voor een zorgverzekering moet je voor het einde van het jaar een keuze maken, maar zit je voor je autoverzekering ook nog op de juiste plek? Ik stuitte laatst op een mooie actie van Allsecur, de Doei Doei dagen, waarbij je kans maakt op tankpassen tot €250,-.

Daar zeg je toch geen doei tegen?

Geen reacties mogelijk.