Genomineerd voor een Award!

De champagne staat bij mij al koud. Mijn blog maakt namelijk een goede kans om verkozen te worden tot winnaar in de categorie ‘Automedia’. De Nationale Auto Awards geeft, in samenwerking met United Consumers en Studio’s Aalsmeer, de uitblinkers van de autobranche het podium dat zij verdienen. Momenteel strijd ik met grote namen zoals Topgear en Autoweek om de eerste plaats. Hoe mooi zou het zijn, als bekroning op al het harde werk in 2019, deze titel in de wacht te slepen?! Zou mooi staan in mijn LinkedIn bio.

Op 20 januari reikt Kim Kötter tijdens het Auto Award Festival in Studio’s Aalsmeer, de awards uit. Jullie hebben nog tot 13 december de tijd om te stemmen. Dat kan gemakkelijk en snel via deze link. De velden ‘beoordeling’ en ‘verbeterpunten’ zijn niet verplicht dus die zou je voor het gemak kunnen skippen door op ‘volgende’ te klikken.

Wist je dat wanneer je stemt ook nog eens kansmaakt op tickets voor de Formule 1? Je ontvangt later een email met daarin de bevestigingslink om jouw stem te bevestigen. Alleen bevestigde stemmen tellen mee! Bedankt voor je tijd en support. Op naar nog meer toffe content in 2020.

Nog geen Reakties

Geef een Reaktie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *