Wat te doen met een paar miljoen?

Door
0 , , , , Permalink

Als autoliefhebber hebben we de volgende vraag allemaal wel eens voorgelegd gekregen: welke auto zou je kopen als je de jackpot gewonnen had? Ik vind één auto uitkiezen praktisch onmogelijk, maar het schijnt dat bescheidenheid de mens siert. Daarom hieronder de keuze uit maar liefst tien fenomenale en peperdure super- en hypercars // samengesteld door online casino ground.

10. Koenigsegg Regera – $2 miljoen
9. Koenigsegg One:1 – $2 miljoen
8. Bugatti Chiron – $2.5 miljoen
7. Ferrari F60 America – $2.5 miljoen
6. Pagani Huayra BC – $2.6 miljoen
5. Ferrari Pininfarina Sergio – $3 miljoen
4. Limited Edition Bugatti Veyron – $3.4 miljoen
3. W Motors Lykan Hypersport – $3.4 miljoen
2. Lamborghini Veneno – $4.5 miljoen
1. Koenigsegg CCXR Trevita – $4.8 miljoen

Als ik alleen op looks moet afgaan, zou ik zonder twijfel kiezen voor Pagani. Een prachtig stukje Italiaans design met oog voor detail en perfectie. Bedenk ik me welke auto de meeste investeringswaarde heeft, komt daar weer een ander exemplaar uit. Deze auto’s zijn natuurlijk niet voor iedereen weggelegd en zijn niet zomaar even bij de dealer te koop. Hoe zeldzamer de auto – met andere woorden hoe kleiner de oplage – hoe gewilder deze zijn onder verzamelaars.
Limited Editions – en dan vooral één van de eerste exemplaren uit deze reeks – zijn gewilder dan de door People’s verkozen mooiste vrouw van de wereld. Ze worden weggezet in garages en zullen nooit getrakteerd worden op asfalt. Hier onderscheiden we de échte liefhebber van de verzamelaar – of beter gezegd; investeerder.

Ik blijf er bij dat we een auto lekker moeten blijven gebruiken waarvoor hij gemaakt is: rijden. Tenslotte betekent een droomauto voor mij emotie en dat zet je niet in het donker onder een doek weg alsof het straf heeft. Maar hoe mooi is het mannen, om je aankopen op vier wielen tegenover je vrouw te kunnen verantwoorden onder het mom van ‘slimme investering’? ‘’Schat, ik doe dit ook voor jou hè, zodat we later lekker kunnen rentenieren in de zon’’. Denk maar niet dat zij dan ‘nee’ zegt tegen die cabriolet.

Geen reacties mogelijk.